Tässä Thaimaan Top 10 parhaat matkakohteet ja nähtävyydet

Tassa Thaimaan Top 10 parhaat matkakohteet ja nahtavyydet png 1 - Travel and Golf Influencer - AmerExperience Content Curator

Tässä Bangkokin ja Thaimaan matkailun Top 10 parhaat nähtävyydet, matkakohteet ja retket

– Helppo pikaopas Bangkokin ja muun Thaimaan matkan suunnitteluun

– Lue kuvauksia ja lisätietoja

– Tarkista samalla hinnat ja saatavuus:

Tervetuloa Hymyjen maahan!

Thaimaa on trooppinen paratiisi Kaakkois-Aasiassa, jossa on lumoava sekoitus kulttuuria, fantastista ruokaa ja koskemattomia rantoja. Bangkokin vilkkaista kaduista saarten rauhallisiin turkooseihin vesiin Thaimaassa on jokaiselle jotakin. Olitpa sitten etsimässä seikkailua, vetäytymistä arjen hälinästä tai kulttuurikokemusta, Thaimaa on kaikin puolin täydellinen kohde. Joten pakkaa laukkusi ja valmistaudu tutkimaan tätä hämmästyttävää valtakuntaa!

Haluatko tutustua Thaimaassa muinaisiin temppeleihin, nauttia vilkkaasta yöelämästä ja upeista ostoksista tai yksinkertaisesti rentoutua auringossa?

Haluatko tutustua muinaisiin temppeleihin, nauttia vilkkaasta yöelämästä ja upeista ostoksista tai yksinkertaisesti rentoutua auringossa?

Unohda unelmat, näe Thaimaan Top 10 parhaimmat matkakohteet ja nähtävyydet!

Thaimaan matkalla on kaikki mahdollisuudet nähdä ja tehdä jotain erikoista ja uutta. Thaimaa on täynnä mahtavia matkakohteita ja nähtävyyksiä, joten on helppo suunnitella mieleenpainuva matka. Tässä on 10 Thaimaan parasta matkakohdetta ja nähtävyyttä, joita et halua missata.

1. Bangkok

Tämä maan pääkaupunki tunnetaan lukemattomista temppeleistä, kauppakeskuksista, ravintoloistaan ja markkinoistaan. Bangkok tarjoaa jokaiselle jotain ja se on erinomainen paikka aloittaa Thaimaan matka.

2. Chiang Mai

Yksi Thaimaan suosituimmista kohteista, Chiang Mai yhdistää ja modernit mukavuudet että vanhanajan charmia. Ihastu temppeleihin, markkinoihin ja luonnon kauniisiin maisemiin.

3. Koh Chang

Koh Chang on suosittu saari Thaimaan itärannikolla. Täällä voit tehdä retkiä ja rentoutua upeilla rannoilla, vuorilla ja trooppisissa metsissä.

4. Phuket

Phuket on yksi Thaimaan suosituimmista turistikohteista. Täällä voit nauttia upeista rannoista, luonnonpuistoista, temppeleistä ja paljosta muusta.

5. Sukhothai

Vanhassa Sukhothain kaupungissa voit tutustua historiallisiin temppeleihin ja muihin hienoihin nähtävyyksiin.

6. Koh Tao

Koh Tao on pieni saari, joka sijaitsee Thaimaan Kaakkois-osassa. Täällä voit nauttia upeista rannoista ja ihastella Thaimaan kaunista merimaisemaa.

7. Ayutthaya

Ayutthaya oli Thaimaan kuningaskunnan pääkaupunki ennen Bangkokia ja siellä paljon historiaa nähtävyyksiä, kuten temppeleitä ja palatseja.

8. Railay Beach

Railay Beach on yksi Thaimaan suosituimmista rannoista ja se on erinomainen paikka auringonottoon ja snorklaukseen.

9. Khao Sokin kansallispuisto

Khao Sokin kansallispuisto on yksi Thaimaan suurimmista ja kauniimmista luonnonpuistoista ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua trooppisiin metsiin, vesiputouksiin ja laaksoihin.

10. Chiang Rai

Chiang Rai on Thaimaan pohjoisin kaupunki ja se on täynnä hienoja temppeleitä, kauppoja ja kahviloita.

Entä Hua Hin?

Tietysti Hua Hin! Yksi Thaimaan lumoavimmista kohteista. Hua Hin on kuulu upeasta luonnonkauneudesta, ylellisistä lomakohteista ja maailmanluokan thaimaalaisesta keittiöstä sekä ravintolakulttuurista. Olitpa etsimässä romanttista lomaa tai perhelomaa Hua Hin on suosittelemisen arvoinen. Hua Hin on erittäin suosittu myös suomalaisten golfareiden keskuudessa. Siinä muutama painava syy, miksi Hua Hin on yksi Thaimaan suosituin matkakohde!

Thaimaa – Hotellivaraukset, halvat lennot ja retkivaraukset

🇫🇮 Vertaa hotellihintoja

Vertaa hotellien hintoja – Tällä metahaulla vertailet satoja matkasivustoja kerralla löytääksesi tarvittavat tiedot, jotta löydät parhaat hotellihinnat ja voit tehdä oikean päätöksen hotellia varatessasi. 

Mistä löytää halvimmat lennot Thaimaahan?

Find here the best deals on Flights, Car Rental, and Package Holidays

Vertaa lennot: Täältä löydät parhaat tarjoukset – halvimmat lennot, autonvuokraukset ja lomapaketit

Thaimaan kartta mukana matkakuvia

Paikallinen sää Bangkokissa Thaimaassa

BANGKOK WEATHER

Miksi matkustaa Thaimaaseen yhteenvetona

Lopuksi, Thaimaa on maa täynnä uskomattomia kohteita ja nähtävyyksiä, jotka tekevät siitä erinomaisen paikan vierailla. Bangkokin vilkkaasta kaupungista Koh Changin paratiisisaarelle Thaimaassa on jokaiselle jotakin. Thaimaassa ei ole pulaa tekemisistä ja näkemisistä, joten muista suunnitella etukäteen ikimuistoinen matka, jotta saat kaiken irti lomastasi, nautit ja rentoudut ihanassa Thaimaassa.

Aurinkoterveisin

Lassi Pensikkala

Sukhothai – Vanhassa Sukhothain kaupungissa voit tutustua historiallisiin temppeleihin ja muihin hienoihin nähtävyyksiin.

Matkavinkkejä ja tekemistä maailmalla


Booking.com Travel Deals

StaysFlightsFlight + HotelCar rentalAirport taxisAttractions


By MSc(Econ) Lassi Pensikkala - International News Curator: Travel, Golf, and Business

Lassi Pensikkala is the creator of AmerExperience.com. He writes regularly providing thought leadership on topics related to Travel, Golf, Business, Health, and Lifestyle. You can follow him on Telegram or connect on Linkedin. You can read his travel and golf news in Google News, and business and travel magazines on Flipboard @amerexperience Expertise: International Travel and Business Expert, Creator of AmerExperience.com and Avid Golfer - Education: Studied Foreign Trade in Business College of Turku Finland, and Economy, Psychology and Sociology at the University of Hamburg graduated as MSc(Econ) - Language skills: Multilingual - English, German, Spanish, Swedish and Finnish - Life philosophy: 1959 and the 60’s were the golden times of Rock’n Roll, student movements, and first flight to moon. The nordic people were free to travel in the Scandinavian countries including Finland. No passports or travel documents were needed. The freedom still today is the most important for the Scandinavians from that epoch. Freedom is to travel, learn to know new countries and other languages, and meet different people and cultures. He wishes the new generations would have the same possibilities experiencing all that what makes you feel free, and building a strong personality. -

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this:
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept