Hitta hotell och aktiviteter

Bokning av hotell och aktiviteter

Hitta billiga hotell och rabatter – Jämför hotellpriser – Hitta turer, biljetter och aktiviteter – Upptäck de bästa upplevelserna

🇸🇪 Jämför hotellpriser var du än reser

Jämför hotellpriser var du än reser

Hotell

English 🇬🇧 –  Español  🇪🇸 –  Suomi 🇫🇮 – Svenska 🇸🇪

Använd den här metasökmotorn för att söka igenom hundratals resehemsidor samtidigt för att hitta den information du behöver för att fatta rätt hotellbeslut runt om i världen
Jämför de bästa erbjudandena vart du än reser!

Utflykter, entrébiljetter och aktiviteter

Top Ideas for your next travel things to do rafting

Aktiviteter

Español – Français – Portugués – Dansk – Deutsch – Italiano – Nederlands – Norsk – Svenska – 日本語 – Suomi – Pусский

Hur hittar man billiga flyg?

Find here the best deals on Flights, Car Rental, and Package Holidays

Här hittar du de bästa erbjudandena på flyg, biluthyrning och paketresor

Saker att se och göra i Stockholm

Vad ska man göra i Stockholm?

Helsingfors populäraste attraktioner. Boka dina biljetter här!

De billigaste hotellen och bästa resorna i Finland och Helsingfors listas nedan

Saker att göra och se över hela Skandinavien

De 3 bästa sakerna att göra i Spanien

Börja dina resplaner här 👋

Sök efter hotell och utflykter

Exempel på resplaner: Tyskland Berlin Hamburg München och alla andra populära turer, Finlands bästa erbjudanden och hotellbokningar, Sveriges och Stockholms populäraste attraktioner och bästa turer, Frankrike Paris mest populära turer och attraktioner och New York hotellprisjämförelse


Online resevisumcheck – Hitta visuminformation för alla länder

Förenklar resande världen runt – Lugn och ro med snabba & lättanvända tjänster!

Läs Trustpilots recensioner om iVisa här


Reseutrustning Amazon Sverige

Bästa priser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här!


Matkat - Resor - Matkavinkit - Resetipsen
Resor – Resetipsen – Matkat – Matkavinkit

Varsågod!

Berätta för vänner


Om oss

Vi rekommenderar vår reseguide: Enkel snabbguide för att planera din resa vart du än reser. Hitta alla saker att göra och de bästa hotellpriserna till exempel: Tyskland Berlin Hamburg München och alla andra populära turer, Finlands bästa erbjudanden och hotellbokningar, Sverige och Stockholm populära attraktioner och bästa turer, Frankrike Paris populäraste turer och attraktioner och New York hotell prisjämförelse.
Jämför hotell och hotellpriser här!

Var kan man boka billiga flyg? CheapOair, som vi använder på vår sida, är en portal som grundades i New York 2005 och som har vuxit till ett globalt reseföretag. Du kan hitta de bästa flygpriserna där, liksom hotell, hyrbilar och turer. Att använda CheapOair är bekvämt, pålitligt och enkelt.
Boka de billigaste flygen här!

Tours: Bokningsverktyget Viator som vi använder på vår webbplats AmerExperience.com/Travel är en del av Tripadvisor, världens största reseplattform. Utforska hundratals miljoner resenärers recensioner och åsikter. Den har det bredaste utbudet, de lägsta priserna och global support dygnet runt. Det är därför vi valde Viator. Vi rekommenderar att du använder den för säkra och lättanvända bokningar.

Boka en Viator-utflykt, stor som liten, var som helst på jorden

För kvalificerade bokningar tjänar vi provision.Hotell: Vi är KAYAKs sökmotorföretags partner och tjänar provision för hotellbokningar som görs via denna sida. Sedan 2004 har KAYAK växt från ett litet kontor med 14 anställda till ett företag med över 1 000 reseälskande lagkamrater som arbetar med 7 internationella varumärken; KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights, Mundi och HotelsCombined.

2013 förvärvades Kayak av Booking Holdings, världsledande inom onlineresor.

Hur fungerar HotelsCombined?

Så här säger de: “Vi jobbar hårt som världens ledande resesökmotor för att ge våra användare den information de behöver så att ni kan planera resor som ninvill, med tillförsikt.

En enkel sökning på HotelsCombined söker efter priser på hundratals resesidor på några sekunder. Oavsett om du letar efter flyg, hotell, hyrbil eller mer, samlar vi erbjudanden från hela webben och samlar dem på ett ställe. Jämför dina alternativ för samma flyg, hotell eller biluthyrning och välj var du bokar – oavsett om det är direkt med flygbolaget, hotellet eller bilbyrån – eller till och med från en annan resewebbplats.

Priserna kommer direkt från resesidorna till din skärm, utan extra avgift från HotelsCombined. När du har valt ditt föredragna erbjudande, betalar leverantören av det erbjudandet oss helt enkelt för att antingen omdirigera dig till sin webbplats eller hjälpa dig att boka med dem. Detta gör vår tjänst helt gratis för våra användare.

Ett annat sätt vi tjänar pengar på är genom att visa reserelaterade annonser på vår webbplats. Vissa företag betalar till och med oss ​​när du klickar på en annons som intresserar dig.

Vad gör KAYAK annorlunda?

Eftersom vi är en sökmotor säljer vi ingenting till dig. Ja det är sant. Vi bryr oss inte om du bokar ett hotell med XYZ.com eller direkt med flygbolaget/hotellet/hyrbilsbyrån själv. Vi vill bara se till att du känner till dina alternativ och att du hittar det bästa erbjudandet där ute.

Men eftersom vi inte säljer någonting hanterar vi inte bokningen eller kundtjänsten i samband med din resa. Det betyder också att vi inte har kontroll över priser och tillgänglighet.”

Källa: KAYAK och HotelsCombined


“Vi presenterar varje vecka några nyligen utvalda destinationer med fantastiska aktiviteter och fantastiska saker att göra. Så kom tillbaka och prenumerera här för månatliga uppdateringar och specialerbjudanden

– Eco. Lassi Pensikkala

International Travel Business Expert Lassi Pensikkala
MSc Econ Lassi Pensikkala, Travel Influencer

Vi rekommenderar resplanen: En enkel snabbguide för att planera din resa vart du än reser. Upptäck alla de bästa erbjudandena på hotell som i Tyskland, Berlin, Hamburg, München och alla andra populära turer, Finlands bästa erbjudanden och hotellbokningar, Sveriges och Stockholms populäraste attraktioner och bästa turer, Frankrike Paris mest populära turer och attraktioner och New Yorks hotellprisjämförelse

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this:
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept