Muuta Ecuadoriin ja liity jäseneksi uuteen Guayaquil Country Clubiin

LIITY JÄSENEKSI – Upea Guayaquil Country Club Ecuador – Golf, urheilu ja sosiaalinen elämä

Guayaquilissa Samborondónin kanttonissa Ecuadorissa rakennetaan uutta golfkenttää ja laajaa urheilupuistoa. Uusi GCC sijaitsee yhdessä Ecuadorin parhaista asuinalueista Samborondónissa kiehtovan Babahoyo-joen äärellä ja lähellä Guayaquilin lentokenttää.

Trooppisen ilmaston ansiosta voit pelata golfia, urheilla ja elää mainiosti Ecuadorin Tyynenmeren rannikolla 365 päivää vuodessa tasaisessa +30°C (+/-1°C) lämpötilassa.

Klubin jäsenmaksut ovat erittäin kilpailukykyisiä kansainvälisellä tasolla, kiinteistöjen hinnat ja elinkustannukset ovat edullisia. Jos rakastat golfia tai haluat muuten vain elää hyvin, Guayaquil Country Club on hyvä vaihtoehto sinulle.

Golfkentän ovat suunnitelleet Robert Trent Jones Jr:n suunnittelujohtaja Bruce Charton ja golfkentän arkkitehtonisten järjestelmien tunnettu asiantuntija Tony Altum.

Final Golf Course Plan Guayaquil Country Club Samborondon Ecuador
Plan CCG Golf Course Samborondón Ecuador
Guayaquil Country Club Samborondon Ecuador layout
Guayaquil Country Club Samborondón Ecuador

Modernin suunnittelun ydin on klubitalo, jossa on 18 hehtaarin 18-reikäinen golfkenttä, venesatama, urheilu- ja sosiaalinen alue, hevosurheilumahdollisuudet, semi-olympia ja vapaa-ajan uima-altaat sekä kolme jalkapallokenttää, yksi ammattilaisille ja kaksi keskikokoista kenttää, kahdeksan tenniskenttää, kaksi beachtenniskenttää, joella on myös alue melontaan ja vesihiihtoonn, joen tuntumaan rakennetaan keinotekoinen laguuni kaapeli-wakeboardille, kuntosali, joogahuone, kylpylä ja useita ravintoloita.

GCC-projekti on tärkeä työllistäjä Samborondón-kantonille rakentamisen aikana ja myöhemmin tärkeä nähtävyys urheilu- ja sosiaaliklubina, joka tarjoaa laajat palvelut. Samborondónin kunta valvoo Guayaquil Country Clubin sosiaalisen ja ekologisen vastuun toteutumista.

“Tämä on tärkein kiinteistöhanke, joka maassa on koskaan toteutettu. Haluamme olla ikoni arkkitehtuurissa, joka erottaa Samborondónin ja Gran Guayaquilin muista paikoista”
Xavier Castro
Guayaquil Country Clubin presidentti

Hanke rahoitetaan vanhan Guayaquil Country Clubin myynnin ja uusien jäsenyyksien kautta. Uusi klubi avataan lokakuussa 2021

The famous sport reporter Andres Guschmer @aguschmer (Twitter) interviewing GCC

Mer Information och Medlemskap
Eco. Lassi Pensikkala
Whatsapp +593-99-7565605


Ecuador The Travel Destination – What To Do In Ecuador https://amerexperience.com/ecuador-travel-and-tourism/

Information about Guayaquil https://en.m.wikipedia.org/wiki/Guayaquil

#golf #ecuador #guayaquil #samborondon #trentjones #golfkentät #unelma #mitätehdäecuadorissa #mitätehdäguayaquilissa #mitätehdäsamborondonissa #amerexperience #tennis #kilparatsastus #ratsastus #hevosurheilu #wakeboard #jalkapallo #jooga #sosiaalielämä #vapaa-aika #uinti #olympia #jäsen #jäsenyys

Comments are closed.