Varjo: yhdistetty todellisuus kiihdyttää globaalia murrosta – Business Finland


Varjo Finland VR

Neljän entisen nokialaisen ja microsoftilaisen perustama Varjo on virtuaalisen ja yhdistetyn todellisuuden tuoman murroksen edelläkävijä, jonka vaativaan ammattilaiskäyttöön kehittämät VR- ja XR-lasit ovat alansa huipputuote.

Varjon silmäntarkan resoluution laseja käytetään jo muun muassa astronauttien ja lentäjien koulutuksessa, maailman johtavien autovalmistajien suunnittelutyössä, lääketieteellisessä kuvantamisessa sekä yliopistojen tutkimusprojekteissa.

 – Esimerkiksi autosuunnittelija voi tehdä CAD-ohjelmistolla muutoksia ja välittömästi nähdä miltä auton tikkaukset oikeasti näyttävät istuimissa tai mikä fonttikoko sopii mittaristoon. Iteraatiosykli on parhaimmillaan minuutteja, sanoo Varjon innovaatiojohtaja ja yksi perustaja Urho Konttori (kuvassa).

Lähivuosina virtuaalitodellisuutta käytetään jatkuvasti enemmän esimerkiksi auto- ja ammattiajoneuvojen koulutuksessa, puolustussektorin koulutuksessa sekä yritysten etätyöskentelyssä. Samalla ihmisten käsitys viihteen ja erilaisten elämysten mahdollisuuksista mullistuu, kun korkean resoluution lasit tulevat kuluttajien saataville.

— Read on www.businessfinland.fi/ajankohtaista/caset/2020/varjo-yhdistetty-todellisuus-kiihdyttaa-globaalia-tietoteknologiamurrosta


VR Headsets for consumers – Check it out!

VR headsets Virtual Reality
International Travel, Business, and Marketing Expert Lassi Pensikkala
International Travel, Business, and Marketing Expert Lassi Pensikkala

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this:
Available for Amazon Prime
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept