Suuri verkkokauppatutkimus 2019 – Posti

AmerExperience Latest News in Health Fashion Travel Golf and Business

Verkkokauppatutkimus julki – ala kasvaa ja monipuolistuu, mutta kilpailu myös kiristyy 

Verkkokauppa Suomi – Posti Group julkisti 26.9. Kantar TNS:llä teettämän Suuren verkkokauppa-tutkimuksen vuodelta 2019. Tutkimuksen tulokset esiteltiin verkkokauppaa käsitelleessä eCom Next -asiakastapahtumassa, Postin uudessa elämystilassa Helsingissä.

Verkkokauppa kasvaa jatkuvasti painoarvoltaan Postin liiketoiminnassa. Tämän takia Posti tutkii aktiivisesti verkkokaupan trendejä, niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaiden palveluiden kehittämiseksi. 

Tuoreessa tutkimuksessa käy ilmi, että lähes viidennes (18 %) kuluttajista arvioi ostavansa lähes kaiken verkosta vuonna 2025. Nykyisin verkosta kaiken tai lähes kaikkien tuotteiden verkosta ostaneiden osuus on 10 % suomalaisista. Lähes neljännes taas oli ostanut tuotteita verkosta viimeisen viikon aikana. 

Verrattuna edellisen vuoteen, verkko-ostaminen on lisääntynyt kaikissa tuoteryhmissä, lukuun ottamatta juomia ja elintarvikkeita, joissa ostaminen on pysynyt samalla tasolla.

Kivijalkaliikkeet ja verkkokauppa tukevat toisiaan

Vaikka verkosta ostaminen kasvaa ja helpottuu, niin kuluttajat arvostavat edelleen kivijalkaliikkeissä asioimista. Valtaosa haluaa edelleen etsiä ideoita ja mielenkiintoista ostettavaa myös fyysistä kaupoista.

– Kuluttajista 43 % on etsinyt ja tutustunut etukäteen tuotteisiin verkkokaupoissa, mutta ostanut ne tavallisesta kaupasta. Vastaavasti 19 % on etsinyt tai tutustunut tarjontaan tavallisissa kaupoissa, mutta tilannut tuotteet sitten verkkokaupoista, Postin kansainvälisestä verkkokaupasta vastaava Sami Finne kertoo.  

Niin kivijalkaliikkeissä kuin verkkokaupassa ne yrityksen, jotka tarjoavat vaivattoman ja luotettavalta tuntuvan ostokokemuksen tulevat todennäköisesti menestymään tulevaisuudessa.  

– Verkkokaupan ostaminen kasvaa tasaisesti ja varmasti lähes kaikissa tuotekategorioissa. Kasvussa ovat niin suomalaiset, kuin erityisesti saksalaiset ja ruotsalaiset verkkokaupat, Sami Finne pohtii. 

Hyvän verkkokaupan ainesosat

Suomalaiset pitivät tärkeimpänä verkosta ostaessa selkeästi ilmoitettuja toimituskustannuksia 70 %. Tämä jälkeen tärkeysjärjestyksessä tulivat tarkat tuotekuvaukset ja kuvat 65 %, ilmaiset palautukset 48 % sekä yksinkertainen palautusprosessi 48 %. 

Älypuhelimilla tehtyjen verkko-ostosten osuus vuonna 2019 oli 21 %. Vaikka merkittävä osa suomalaisista suosii edelleen kannettavaa tietokonetta (41 %) tai pöytäkonetta (25 %) ostoksia verkosta tehdessä.  

Erityisesti nuoret kuluttajat ovat tekevät ostoksia myös älypuhelimella, joten mobiililaitteiden suosio ostovälineenä todennäköisesti kasvaa tulevaisuudessa. Verkkokauppojen pitää pystyä toimimaan ja houkuttamaan kuluttajia myös mobiililaitteiden pienillä näytöillä. 
— Read on www.posti.fi/fi/yrityksille/vinkit-ja-caset/verkkokauppa/suuri-verkkokauppa-tutkimus-julki-ala-kasvaa-ja-monipuolistuu-mutta

Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, mutta se sataa ulkomaisten laariin – “Alibaba on Amazonia suurempi” | Yle Uutiset | yle.fi, AMER EXPERIENCELue Verkkokauppa-tutkimus ☝🏻 linkistä

Suuri verkkokauppatutkimus


SUOMEN AMAZONIA ODOTELLESSA KATSO TÄMÄ 👉🏻

Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, mutta se sataa ulkomaisten laariin – “Alibaba on Amazonia suurempi” | Yle Uutiset | yle.fi, AMER EXPERIENCE AMAZON TUOTTEITA TÄSTÄ Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, mutta se sataa ulkomaisten laariin – “Alibaba on Amazonia suurempi” | Yle Uutiset | yle.fi, AMER EXPERIENCE

AmerExperience.comista löydät parhaat kansainväliset kauppapaikat. Löydä upeat tuotteet ja hyvät alennukset!

Mitä hyötyä sinulle on käyttää AmerExperience.comia?

Löydät valikoituja tuotteita kansainvälisiltä online-markkinoilta. Poimimme miljoonista vaihtoehdoista asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin parhaiten sopivat vaihtoehdot. Saat meiltä valmiit ideat, jotka auttavat sinua säästämään aikaa ja rahaa.

Osta nyt verkossa! Verkkokauppa Suomi

AmerExperience FASHION STORES EUROPE

Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, mutta se sataa ulkomaisten laariin – “Alibaba on Amazonia suurempi” | Yle Uutiset | yle.fi, AMER EXPERIENCE Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, mutta se sataa ulkomaisten laariin – “Alibaba on Amazonia suurempi” | Yle Uutiset | yle.fi, AMER EXPERIENCE Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, mutta se sataa ulkomaisten laariin – “Alibaba on Amazonia suurempi” | Yle Uutiset | yle.fi, AMER EXPERIENCE Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, mutta se sataa ulkomaisten laariin – “Alibaba on Amazonia suurempi” | Yle Uutiset | yle.fi, AMER EXPERIENCE Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, mutta se sataa ulkomaisten laariin – “Alibaba on Amazonia suurempi” | Yle Uutiset | yle.fi, AMER EXPERIENCE Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, mutta se sataa ulkomaisten laariin – “Alibaba on Amazonia suurempi” | Yle Uutiset | yle.fi, AMER EXPERIENCE Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, Suomalaiset ostavat verkosta ennätystahtia, mutta se sataa ulkomaisten laariin – “Alibaba on Amazonia suurempi” | Yle Uutiset | yle.fi, AMER EXPERIENCE


ALIBABA – ALIEXPRESSTUOTTEET TÄSTÄ

Verkkokauppa Suomi


Seuraa viimeisimpiä monikielisiä uutisia maailmalta

Julkaisemme uutisia seuraavista aiheista Terveys | Muoti | Matkailu | Golf | Kansainvälinen kauppa

Ystävällisin terveisin

Ekon. Lassi Pensikkala

Amer Experiencen perustaja

AmerExperience.com | Created at The Pacific Coast of Americas

Opiskellut taloustieteitä, psykologiaa ja sosiologiaa Hampurin yliopistossa Saksassa.
Puhuu englantia, saksaa, espanjaa, ruotsia ja suomea

[Mikroblogit – Lyhyitä ja nasevia]

AmerExperience.com/


Päivän 10 tuoretta Amazon tarjousta

By MSc(Econ) Lassi Pensikkala - International News Curator: Travel, Golf, and Business

Lassi Pensikkala is the creator of AmerExperience.com. He writes regularly providing thought leadership on topics related to Travel, Golf, Business, Health, and Lifestyle. You can follow him on Telegram or connect on Linkedin. You can read his travel and golf news in Google News, and business and travel magazines on Flipboard @amerexperience Expertise: International Travel and Business Expert, Creator of AmerExperience.com and Avid Golfer - Education: Studied Foreign Trade in Business College of Turku Finland, and Economy, Psychology and Sociology at the University of Hamburg graduated as MSc(Econ) - Language skills: Multilingual - English, German, Spanish, Swedish and Finnish - Life philosophy: 1959 and the 60’s were the golden times of Rock’n Roll, student movements, and first flight to moon. The nordic people were free to travel in the Scandinavian countries including Finland. No passports or travel documents were needed. The freedom still today is the most important for the Scandinavians from that epoch. Freedom is to travel, learn to know new countries and other languages, and meet different people and cultures. He wishes the new generations would have the same possibilities experiencing all that what makes you feel free, and building a strong personality. -

%d
Available for Amazon Prime
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept