Släpp loss svenskarnas golfanda: Upptäck de bästa destinationerna som svenska golfare inte kan motstå!

Släpp loss svenskarnas golfanda: Upptäck de bästa destinationerna som svenska golfare inte kan motstå!

Svenskar är kända för att vara passionerade golfare och reser till olika länder för att utöva sin sport. Några av de populära destinationerna för svenska golfare inkluderar följande länder:

Contents show • mostrar

Spanien: Spanien är en favoritdestination för svenska golfare på grund av det behagliga klimatet och det stora utbudet av golfbanor, särskilt på Costa del Sol och Kanarieöarna

Spanien: Spanien är en favoritdestination för svenska golfare på grund av det behagliga klimatet och det stora utbudet av golfbanor, särskilt på Costa del Sol och Kanarieöarna

De tre populäraste golfbanorna i Spanien är:

 • Valderrama Golf Club, Sotogrande: Valderrama är en av de mest kända och prestigefyllda golfbanorna i Spanien. Belägen i Sotogrande, Andalusien, har banan varit värd för flera internationella tävlingar, inklusive Ryder Cup 1997. Den anses vara en av de bästa golfbanorna i Europa och erbjuder en utmanande layout och en vacker miljö.
 • Real Club de Golf Sotogrande, Sotogrande: Belägen i närheten av Valderrama är Real Club de Golf Sotogrande en annan framstående golfbana på Costa del Sol. Banan är väl ansedd för sin eleganta design och utmärkta underhåll. Den erbjuder många intressanta hål och vacker natur, inklusive utsikt över Medelhavet.
 • PGA Catalunya Resort, Girona: PGA Catalunya Resort är en anläggning som består av två golfbanor, Stadium Course och Tour Course. Belägen i regionen Girona i norra Spanien, är PGA Catalunya Resort känt för att vara en av de bästa golfdestinationerna i landet. Banorna är designade av välrenommerade arkitekter och erbjuder en spektakulär upplevelse för golfare i en naturskön miljö.

Dessa tre golfbanor är populära både bland internationella spelare och spanska golfentusiaster och erbjuder högkvalitativa golfupplevelser. Det är alltid bäst att boka tee-tider i förväg när du vill spela på någon av dessa banor för att säkerställa tillgänglighet.

Portugal: Portugal är också ett populärt resmål för svenska golfare, särskilt Algarve-regionen som erbjuder fantastiska golfbanor och vacker natur

Portugal: Portugal är också ett populärt resmål för svenska golfare, särskilt Algarve-regionen som erbjuder fantastiska golfbanor och vacker natur

Här är tre av de populäraste golfbanorna i Portugal:

 • Monte Rei Golf & Country Club, Algarve: Beläget i östra Algarve är Monte Rei Golf & Country Club en av de mest prestigefyllda golfbanorna i Portugal. Banan har rankats som en av de bästa i Europa och erbjuder en vacker och utmanande layout med spektakulär utsikt över omgivande landskap. Den höga kvaliteten på faciliteterna och service gör det till en favorit bland golfare.
 • Vale do Lobo, Algarve: Vale do Lobo är en av de äldsta och mest kända golfanläggningarna i Portugal. Beläget i Algarve-regionen erbjuder Vale do Lobo två fantastiska golfbanor – Ocean Course och Royal Course. Banorna erbjuder en varierad spelupplevelse med härliga havsutsikter och väl utformade hål.
 • Dom Pedro Golf, Vilamoura: Dom Pedro Golf är en välkänd golfdestination i Vilamoura, Algarve. Anläggningen erbjuder flera golfbanor av hög standard, inklusive Victoria Golf Course, som har varit värd för European Tour-turneringen Portugal Masters. Dom Pedro Golf har en imponerande golfinfrastruktur och lockar golfare från hela världen.

Dessa golfbanor är bara några av de många utmärkta alternativen i Portugal. Landet är känt för att ha en mängd golfbanor av hög kvalitet, särskilt i Algarve-regionen. Det är alltid bäst att boka tee-tider i förväg när du vill spela på någon av dessa banor för att säkerställa tillgänglighet och planera din resa smidigt.

Skottland: Skottland är känt som hemlandet för golf och har en lång golfhistoria. Svenska golfare reser ofta till Skottland för att spela på legendariska banor som St Andrews och Gleneagles

Skottland: Skottland är känt som hemlandet för golf och har en lång golfhistoria. Svenska golfare reser ofta till Skottland för att spela på legendariska banor som St Andrews och Gleneagles.

Skottland är hemlandet för golf och erbjuder en rad fantastiska golfbanor. Här är tre av de populäraste golfbanorna i Skottland:

 • St Andrews Links, St Andrews: St Andrews Links är en av världens mest ikoniska golfdestinationer och anses vara födelseplatsen för modern golf. Banan har flera banor, inklusive den berömda Old Course, som har varit värd för otaliga professionella tävlingar, inklusive The Open Championship. Att spela på St Andrews är en dröm för många golfare och banorna har en rik golfhistoria och fantastisk atmosfär.
 • Royal Dornoch Golf Club, Dornoch: Royal Dornoch Golf Club ligger i Highlands och är en annan legendarisk golfbana i Skottland. Banan anses vara en av de mest natursköna och utmanande i världen, med sanddyner och en fantastisk utsikt över Moray Firth. Den har lockat golfare i över 400 år och har ett rykte för sin kvalitet och charm.
 • Muirfield, East Lothian: Muirfield är en exklusiv privat golfklubb som ligger öster om Edinburgh. Banan har varit värd för The Open Championship och är känd för sin klassiska design och väl underhållna fairways och greener. Muirfield är ansedd som en av de bästa golfbanorna i världen och kräver medlemskap eller inbjudan för att spela.

Dessa tre golfbanor representerar några av de bästa i Skottland, men landet har många andra fantastiska banor att erbjuda. Oavsett vilken golfbana du väljer att spela på i Skottland kommer du att uppleva riktiga golftraditioner och vackra omgivningar som gör Skottland till en drömdestination för golfare.

USA: USA är ett populärt resmål för svenska golfare, särskilt staterna Florida, Arizona och Kalifornien. Dessa områden har ett brett utbud av golfbanor och erbjuder en omfattande golfupplevelse

USA: USA är ett populärt resmål för svenska golfare, särskilt staterna Florida, Arizona och Kalifornien. Dessa områden har ett brett utbud av golfbanor och erbjuder en omfattande golfupplevelse.

Det är svårt att rangordna de absolut populäraste golfbanorna i USA eftersom preferenser och åsikter kan skilja sig åt. Men här är tre mycket populära golfbanor i USA:

 • Pebble Beach Golf Links, Kalifornien: Pebble Beach är en ikonisk golfbana som ligger vid den vackra kusten i Monterey Peninsula, Kalifornien. Banan är känd för sina otroliga vyer över Stilla havet och dess utmanande layout. Den har varit värd för flera professionella tävlingar, inklusive US Open, och är en drömdestination för golfare från hela världen.
 • Augusta National Golf Club, Georgia: Augusta National är hem till den legendariska The Masters-turneringen och anses vara en av de mest prestigefyllda golfbanorna i världen. Beläget i Augusta, Georgia, är banan känd för sina vackra azaleor och magnolior samt sina utmanande greener och fairways.
 • Pinehurst Resort, North Carolina: Pinehurst Resort är en berömd golfdestination i North Carolina som erbjuder flera högkvalitativa golfbanor. Pinehurst No. 2 är särskilt känd och har varit värd för flera stora mästerskap, inklusive US Open. Resorten har en rik golfhistoria och erbjuder enastående faciliteter och service för golfare.

Dessa tre golfbanor representerar bara en bråkdel av de fantastiska golfmöjligheterna i USA. Landet har många andra berömda golfbanor, inklusive Winged Foot Golf Club i New York, TPC Sawgrass i Florida och Bethpage Black Course i New York, för att nämna några få. Varje golfbana har sin egen unika charm och utmaningar som lockar golfare från när och fjärran.Thailand: Thailand är ett attraktivt resmål för golfare tack vare det tropiska klimatet, vackra golfanläggningar och prisvärdhet

Thailand: Thailand är ett attraktivt resmål för golfare tack vare det tropiska klimatet, vackra golfanläggningar och prisvärdhet

Här är tre populära golfbanor i Thailand:

 • Black Mountain Golf Club, Hua Hin: Beläget i Hua Hin är Black Mountain Golf Club en av Thailands mest hyllade golfbanor. Banan har vunnit flera priser och rankas ofta som en av de bästa i Asien. Den erbjuder en utmanande layout med naturliga kullar, vattendrag och vacker omgivning.
 • Thai Country Club, Bangkok: Thai Country Club är en välrenommerad golfbana som ligger strax utanför Bangkok. Banan har varit värd för flera professionella tävlingar, inklusive Asian Tour-evenemang. Den anses vara en av de bästa golfbanorna i Thailand och erbjuder högklassig service och faciliteter.
 • Banyan Golf Club, Hua Hin: Banyan Golf Club är en annan populär golfbana i Hua Hin-regionen. Banan har vunnit flera utmärkelser för sin design och kvalitet. Med en variation av hål, inklusive utmanande vattenhinder och imponerande landskap, erbjuder Banyan Golf Club en minnesvärd golfupplevelse.

Det finns många andra golfbanor av hög kvalitet i Thailand, särskilt i populära turistdestinationer som Phuket och Pattaya. Varje golfbana har sin egen unika charm och design, och landets varma klimat och vackra omgivningar gör Thailand till en idealisk destination för golfentusiaster.

Italien: Italien är inte bara känt för sin kultur och mat, utan erbjuder också en rad golfbanor över hela landet, särskilt i regioner som Toscana och Lombardiet

Italien: Italien är inte bara känt för sin kultur och mat, utan erbjuder också en rad golfbanor över hela landet, särskilt i regioner som Toscana och Lombardiet

Här är tre av de populäraste golfbanorna i Italien:

 • Circolo Golf Villa d’Este, Lombardiet: Beläget vid Comosjöns strand i Lombardiet, är Circolo Golf Villa d’Este en av Italiens mest prestigefyllda golfbanor. Banan har en rik historia och erbjuder en vacker och utmanande layout i en frodig och naturskön miljö. Med utsikt över sjön och omgivet av alperna är det en oförglömlig plats att spela golf.
 • Verdura Golf & Spa Resort, Sicilien: Verdura Golf & Spa Resort är en lyxig golfanläggning på Sicilien. Banorna designades av den kända golfbanearkitekten Kyle Phillips och erbjuder spektakulär havsutsikt och en varierad layout. Med tre banor av hög kvalitet och en fantastisk resortupplevelse är det en av Italiens bästa golfdestinationer.
 • Golf Club Castelconturbia, Piemonte: Golf Club Castelconturbia är en välkänd golfbana i Piemonte-regionen. Banan har vunnit flera utmärkelser och anses vara en av de bästa i Italien. Med sina vackra omgivningar och utmanande hål är det en favorit bland både inhemska och internationella golfare.

Dessa tre golfbanor representerar några av de bästa i Italien, men landet har också många andra golfbanor av hög kvalitet att erbjuda. Oavsett vilken del av Italien du besöker, finns det goda möjligheter att njuta av golf på vackra och välutrustade banor.

Dessa länder är några exempel på populära resmål för svenska golfare, men det finns många andra destinationer runt om i världen som också lockar svenska golfentusiaster. Det beror ofta på faktorer som tillgänglighet, klimat, prisnivå och utbudet av golfbanor i respektive land.

När du reser för att spela golf finns det några saker att tänka på för att få en smidig och trevlig golfupplevelse. Här är några viktiga faktorer att överväga:

1. Boka tee-tider i förväg

Se till att boka tee-tider på de golfbanor du planerar att spela på i förväg. Populära banor kan ha begränsad tillgänglighet, särskilt under högsäsongen, så det är bäst att boka i förväg för att säkerställa att du får spela när du vill.

2. Packa golfutrustning ordentligt

Se till att du har rätt kläder och golfutrustning med dig. Kontrollera golfbanans klädkod och packa de nödvändiga klubborna, bollar, handdukar, handske och eventuella andra tillbehör du behöver för att spela bekvämt.

3. Reseförsäkring

Det är alltid bra att ha en giltig reseförsäkring när du reser för att spela golf. Det kan täcka eventuella olyckor eller stölder av din utrustning och ge dig extra trygghet under resan.

4. Transport

Se till att du har planerat din transport till och från golfbanorna. Om du inte har en egen bil kan du undersöka om det finns transportalternativ som kan ta dig till golfbanan och tillbaka till din boendeplats.

5. Klimat och klädsel

Ta hänsyn till väderförhållandena på din destination och klä dig därefter. Packa lämpliga kläder för att vara bekväm under spelet och ta med regnkläder om det finns risk för regn.

6. Reseplanering

Planera din resa noggrant och inkludera tillräckligt med tid för golfspel. Var medveten om att golfspel kan ta längre tid än förväntat, så se till att din reseplan tar hänsyn till detta för att undvika stress eller brådska.

7. Lokala regler och etikett

Bekanta dig med golfbanans specifika regler och etikett. Var respektfull mot andra spelare, följ riktlinjerna på banan och visa god golfetikett under spelet.

Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du njuta av din golfresa och få en trevlig och smidig upplevelse på golfbanan. Kom ihåg att varje destination och golfbana kan ha sina egna specifika regler och riktlinjer, så det är alltid bra att göra lite forskning innan du reser.


Läs GRATIS Resetidning – Amer Experience (SE)

Flerspråkiga resenyheter: 🇬🇧 🇪🇸 🇩🇪 🇸🇪 🇫🇮

De senaste reserubrikerna – Läs nu! Nyheter från de bästa och mest pålitliga internationella resenyhetskällorna


Hur hittar man billiga flyg?

Find here the best deals on Flights, Car Rental, and Package Holidays

Här hittar du de bästa erbjudandena på flyg, biluthyrning och paketresor

Hotellbokningar – Jämför priser i hela världen

Använd den här metasökmotorn för att söka igenom hundratals resehemsidor samtidigt för att hitta den information du behöver för att fatta rätt hotellbeslut runt om i världen
Jämför de bästa erbjudandena vart du än reser!

Hotell och aktiviteter världen runt

Toppidéer💡för din nästa resa

Letar du efter bästa, roliga rese- och semesteridéer?

Viktigaste sakerna först: Vad sägs om att börja se vilka fantastiska turer, aktiviteter och biljetter du kan hitta på världens destinationer?

”Det svåraste med att resa är att veta vad man ska göra på resmål”

“Vad människor verkligen behöver är att veta vad de ska göra när de väl kommer dit, det är problemet jag löser för dem.”

Vi har bra tips för dig.

Hälsningar
Lassi Pensikkala
Rese-expert

International Travel, Business, and Marketing Expert Lassi Pensikkala
Expert i internationella resor och affärer Ekonom Lassi Pensikkala

USA:s Bästa resmål

USA:s bästa resmål – De bästa sakerna att göra

Europaturer och aktiviteter

Europa Tours – Upptäck den fascinerande världen av resor

Besök Skandinavien

Entdecke tolle Dinge zu tun in Skandinavien

Boka turer och aktiviteter över hela världen

Español – Français – Portugués – Dansk – Deutsch – Italiano – Nederlands – Norsk – Svenska – 日本語 – Suomi – Pусский


Resenyheter nyhetsbrev


Reseutrustning för din nästa resa 🧳

Amazon Sverige - Sveriges bästa erbjudanden just nu på bagage och reseutrustning
Amazon Sverige – Sveriges bästa erbjudanden just nu på bagage och reseutrustning
RESOR – 100 Bästsäljare i Bagage och reseutrustning – Beställ här!

By MSc(Econ) Lassi Pensikkala - International News Curator: Travel, Golf, and Business

Lassi Pensikkala is the creator of AmerExperience.com. He writes regularly providing thought leadership on topics related to Travel, Golf, Business, Health, and Lifestyle. You can follow him on Telegram or connect on Linkedin. You can read his travel and golf news in Google News, and business and travel magazines on Flipboard @amerexperience Expertise: International Travel and Business Expert, Creator of AmerExperience.com and Avid Golfer - Education: Studied Foreign Trade in Business College of Turku Finland, and Economy, Psychology and Sociology at the University of Hamburg graduated as MSc(Econ) - Language skills: Multilingual - English, German, Spanish, Swedish and Finnish - Life philosophy: 1959 and the 60’s were the golden times of Rock’n Roll, student movements, and first flight to moon. The nordic people were free to travel in the Scandinavian countries including Finland. No passports or travel documents were needed. The freedom still today is the most important for the Scandinavians from that epoch. Freedom is to travel, learn to know new countries and other languages, and meet different people and cultures. He wishes the new generations would have the same possibilities experiencing all that what makes you feel free, and building a strong personality. -

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this:
Available for Amazon Prime
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept