Saksan matkailu kasvaa – näin trendit vaikuttavat. Parhaat vinkit sinulle!

Saksan matkailu kasvaa - näin trendit vaikuttavat. Parhaat vinkit sinulle!

Saksan matkailu kasvaa – näin trendit vaikuttavat. Parhaat vinkit sinulle! – Muutamia sisäpiirin vinkkejä ja asiantuntijatietoja. Tunnen Saksan ja maan matkailun hyvin, koska asuin, opiskelin ja toimin yli kaksikymmentä vuotta Saksaan saapuvan matkailun yrittäjänä.

Saksan matkailuala on kukoistava ja houkuttelee vuosi vuodelta yhä enemmän matkailijoita ympäri maailmaa. Tämä maa tarjoaa monipuolisia kokemuksia niin historian, kulttuurin, luonnon kuin kaupunkielämän ystäville.

Matkailu on ilmiönä yhä kansainvälisempää ja Saksassa tämä trendi näkyy selvästi. Viime vuonna yli 40 miljoonaa matkailijaa vieraili Saksassa ja suurin osa näistä vierailijoista saapui Euroopasta. Saksasta on tullut suosittu kohde myös Aasian ja Amerikan matkailijoille.

Yksi merkittävä trendi matkailualalla on vastuullisuus ja Saksa on tässäkin kehityksen eturintamassa. Saksan matkailuorganisaatiot ovat kehittäneet kestävän matkailun toimintaohjeita, jotka auttavat matkailijoita valitsemaan ympäristöystävällisempiä matkustusvaihtoehtoja.

Matkailu on myös digitalisoitumassa ja matkailijat käyttävät yhä enemmän digitaalisia työkaluja matkansa suunnittelussa ja aikana. Saksan matkailuorganisaatiot ovat kehittäneet monia digitaalisia palveluita, jotka helpottavat matkailijoiden liikkumista ja auttavat heitä löytämään uusia kokemuksia.

Saksa on monipuolinen matkakohde, joka tarjoaa matkailijoille lukuisia mahdollisuuksia. Historiallisten nähtävyyksien, kuten Berliinin muurin, Brandenburgin portin ja Neuschwansteinin linnan lisäksi, maa on täynnä kulttuurista rikkauksia, museoita, taidegallerioita ja teattereita. Luonnontilaiset maisemat ja kansallispuistot houkuttelevat luonnon ystäviä.

Saksan kaupungit ovat erityisen suosittuja matkakohteita. Berliini, Hampuri, München ja monet muut kaupungit tarjoavat matkailijoille laajan valikoiman nähtävää ja koettavaa. Kaupungeissa on historiallisia kohteita, kulttuurisia elämyksiä ja upeita ostosmahdollisuuksia.

Saksan luonto on monipuolinen ja tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden ulkoiluun ja luonnon ihailuun. Maassa on lukuisia kansallispuistoja, luonnonsuojelualueita ja vaellusreittejä. Täällä voit harrastaa patikointia, pyöräilyä, melontaa ja muita ulkoiluaktiviteetteja.

Tässä vielä muutamia vinkkejäni parhaista ajankohdista matkustaa Saksaan:

  • Kesä tarjoaa lämpimiä päiviä ja aurinkoa ja se on suosittu aika matkustaa. Kesäkaudella järjestetään myös lukuisia festivaaleja ja tapahtumia. Oma vinkkini on lähteä matkaan autolla, jolloin voit tehdä matkaa aivan oman rytmin mukaan.
  • Syksy tuo mukanaan kauniit maisemat ja mahdollisuuden osallistua Oktoberfest-juhliin, joka on ehdoton kerran elämässä koettava tapahtuma ja miksei useammankin kerran.
  • Kevät tarjoaa lämpöä ja aurinkoa sekä monia mielenkiintoisia kulttuuritapahtumia. Hampuri on jo huhtikuussa erittäin keväinen kun Suomessa usein pukkaa vielä takatalvea jopa etelässä.

Saksan matkailu tarjoaa monipuolisia elämyksiä ja mahdollisuuden tutustua niin historiaan, kulttuuriin kuin luontoonkin.

Lue lisää Matkavinkkejä ja tekemistä maailmalla täältä!

Hyvää Saksanmatkaa! Und viel Spaß!

Lassi Pensikkala

Lassi Pensikkala, Travel Influencer, AmerExperience.com/TB – Pidän lukijani ajan tasalla heitä kiinnostavista uutisista.

Saksan online varausten tilastoja

https://www.destatis.de/DE/Presse/Pressemitteilungen/2023/05/PD23_172_45.html

Germany Travel

https://www.germany.travel/de/startseite.html#current-highlights

By MSc(Econ) Lassi Pensikkala - International News Curator: Travel, Golf, and Business

Lassi Pensikkala is the creator of AmerExperience.com. He writes regularly providing thought leadership on topics related to Travel, Golf, Business, Health, and Lifestyle. You can follow him on Telegram or connect on Linkedin. You can read his travel and golf news in Google News, and business and travel magazines on Flipboard @amerexperience Expertise: International Travel and Business Expert, Creator of AmerExperience.com and Avid Golfer - Education: Studied Foreign Trade in Business College of Turku Finland, and Economy, Psychology and Sociology at the University of Hamburg graduated as MSc(Econ) - Language skills: Multilingual - English, German, Spanish, Swedish and Finnish - Life philosophy: 1959 and the 60’s were the golden times of Rock’n Roll, student movements, and first flight to moon. The nordic people were free to travel in the Scandinavian countries including Finland. No passports or travel documents were needed. The freedom still today is the most important for the Scandinavians from that epoch. Freedom is to travel, learn to know new countries and other languages, and meet different people and cultures. He wishes the new generations would have the same possibilities experiencing all that what makes you feel free, and building a strong personality. -

%d
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept