Ulkosuomalaisten Business-verkko – Facebook ryhmä

Suomen ulkomaankaupan ja ulkosuomalaisten keskinäisen kaupan lisäämiseksi on maailmalla valtava resurssi – Ulkosuomalaiset.

200k-1.6 Mill. ulkosuomalaisen verkottuminen on suureksi eduksi kaikille ryhmään osallistuville tahoille.

LAITA ILMOITUKSIA JA TIEDOTUKSIA ILMAISEKSI❗️

Ulkosuomalaisten Business-verkko – Facebook ryhmä

”Olet tervetullut esittelemään Ulkosuomalaisten Business-verkko ryhmässä yritystäsi, palveluja ja tuotteita kaikkialla maailmassa. Kerro tästä mahdollisuudesta kavereillesi!”


Tervetuloa jäseneksi – Liity ilmaiseksi kasvavaan ulkosuomalaisten businessverkkoon!

BUSINESS FINLAND INTERNATIONAL EXPERTS – LINKEDIN GROUP

Liity tästä


200.000-1.600.000 suomalaista tuntevat kohdemaiden kulttuurit, tavat, lait, kielet, yritykset, koulujärjestelmät ja julkisen tahon.

🗝 Suosi ulkosuomalaista 🇫🇮

Ulkosuomalaisten Business-verkossa yhdistyvät kätevästi nämä voimavarat. Auta löytämään tuotteesi ja palvelusi, suomalaiset ammattilaiset ja yritykset ulkomailla.

Tieto kulkee kaikkiin suuntiin myös ulkosuomalaisten kesken eri maissa.

Osallistukaa! Laittakaa kaikkea bisnekseen ja työhönne liittyvää ryhmään. Tarkoitus on saada hyvä ja laaja ryhmä suomalaisia ulkomailla ja kotimaassamme mukaan rakentamaan Ulkosuomalaisten Business-verkkoa.

Tavoitteena on luoda uusia kontakteja maailmalla, tehdä kauppaa, löytää työmahdollisuuksia, oppia ja opettaa. Ulkosuomalaiset ovat suuri potentiaali Suomen ulkomaankaupalle, matkailulle ja kulttuurivaihdolle. Meitä on kuitenkin vaikea löytää missä kaikkialla asummekin ja työtä teemme.

Ulkosuomalaiset ovat kielitaitoisia eri kulttuurien ja kauppatapojen erikoisasiantuntijoita. Meitä on ”moneen lähtöön” ja monilta aloilta. Tunnetko ja tiedätkö muissa kaupungeissa, maissa tai mantereilla asuvia muita suomalaisia? Ehkä sieltä löytyy aivan uusia yhteistyömahdollisuuksia.

Laskutavasta riippuen meitä on 200.000-1.600.000 ulkosuomalaista. Potentiaalinen joukko kaikin puolin.

Esitelkää toimintaanne, tuotteitanne jne. 🙏🏻

Kutsukaa muitakin mukaan!

👉🏻 LIITY TÄSTÄ

Lassi Pensikkala
Yrittäjä
Ecuador

M.Sc.Econ. Lassi Pensikkala
38 vuotta ulkomailla
AmerExperience.com